NOVAKOV MRZITELJ LIKUJE: Ne prestaje da priča loše o Đokoviću

Novosti online

04. 01. 2023. u 21:30

NOVAK Đoković saznao je danas da neće moći da nastupi na američkim Mastersima - Indijan Velsu i Majamiju. Sve to je u svom stilu prokomentarisao čovek koji ne voli srpskog tenisera, Ben Rotenberg.

НОВАКОВ МРЗИТЕЉ ЛИКУЈЕ: Не престаје да прича лоше о Ђоковићу

FOTO: AP/Tanjug

Poznati novinar se oglasio na Tviteru gde je imao šta da poruči osvajaču 21 grend slem titule.

- Nadao sam se da vakcinalni status neće biti bitan slučaj u muškom tenisu 2023. Ali evo nas opet tu... Ovaj produžetak pravila jasno upućuje da Đoković ne bi trebalo da se prijavi i da čeka dok se žreb ne obavi (kao u 2022.) da bi se povukao - rekao je Rotenberg.

Po poruci se može videti da je Ben prozvao trenutno petog igrača planete, a ovo je samo jedan slučaj u kome je pokazao da ne simpatiše srpskog asa.

Đoković sigurno ne haje za ono što priča Rotenberg, već se sprema za Australijan open koji se igra od 16. do 29. januara.

Novak trenutnu učestvuje na turniru u Adelejdu. U prvom kolu pobedio je Konstanta Lestijena, a u drugom ga očekuje duel sa Francuzem Kentenom Alisom.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Rud prestigao Sinera (VIDEO)