SRAMOTA ŠTA JE NIKOLA KALINIĆ DOŽIVEO: Miljenik "delija" nije zaslužio ovo! Ružne scene nakon meča Zvezda - Barselona

Novosti online

30. 12. 2022. u 22:16

KOŠARKAŠI Crvene zvezde propustili su priliku da savladaju Barselonu. Trojkom Mirotića u poslednjim sekundama meč je otišao u produžetke gde su se gosti bolje snašli i slavili.

СРАМОТА ШТА ЈЕ НИКОЛА КАЛИНИЋ ДОЖИВЕО: Миљеник делија није заслужио ово! Ружне сцене након меча Звезда - Барселона

FOTO: Printskrin

U redovima katalonskog tima igrao je i miljenik "delija", Nikola Kalinić, momak koji je svojim odnosom prema crveno-belom dresu i zalaganjem kupio navijače tima sa Malog Kalemegdana.

Ipak, nakon prelepog dočeka koji mu je hala "Aleksandar Nikolić" priredila u uvertiri utakmice , srpski reprezentativac doživeo je i nešto što sigurno nije očekivao kada je dolazio u hram naše košarke.

Prvo je određen broj navijača vređao Kalinića, a potom se na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak na kojem se vidi kako kartonska čaša leti u njegovo smeru, dok on ide ka tunelu i svlačionicama, i pogađa ga u ruku.

Još jednom su pojedinci na neki način bacili ljagu na fenomenalnu atmosferu koja je danas vladala u Pioniru.

Ni sam Kalinić nije mogao da ovo doživljava na mestu na kom je bio heroj, da ga "njegovi" gađaju, vređaju. Pogledom je tražio hrabrog navijača, čekao da se javi, da istupi, ali se ovaj, očekivano, utopio u masi...

BONUS VIDEO: USPESI SRPSKOG SPORTA U 2022. Godina individualnih sportista

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)