KADA ĆE KAMPACO IGRATI EVROLIGU? Crvena zvezda u nezgodnoj situaciji...

Novosti online

28. 12. 2022. u 21:25

FAKUNDO Kampaco je prošle nedelje pojačao Crvenu zvezdu, u ABA ligi je debitovao, ali će na evroligaški morati još da sačeka.

КАДА ЋЕ КАМПАЦО ИГРАТИ ЕВРОЛИГУ? Црвена звезда у незгодној ситуацији...

FOTO: KK Crvena zvezda

"Sport klub" prenosi da je razlog zbog čega Argentinac nije debitovao zbog toga što je crveno-belima zabranjena registracija novih igrača zbog kršenja finansijskih propisa.

Fakundo Kampaco je već propustio duel sa Olimpijakosom, a neće biti u timu ni za meč sa Barselonom u petak. Ostaje pitanje hoće li debitovati protiv Valensije 6. januara.

Zabrana je na snazi zbog dugovanja bivšim košarkašima, a među njima je i Džejlen Adams. Amerikanac je klub pojačao na leto, a zadržao se tek mesec dana.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je na konferenciji za medije u ponedeljak napomenuo da je klub učinio sve što je potrebno, a da će se ukoliko potreba postoji oglasiti novim saopštenjem u slučaju nemogućnosti registracije igrača.

Portal se poziva na svoje izvore, napominje da ne postoji vremenski okvir u kojem Finansijska komisija mora da odluči o ukidanju zabrane registracije igrača. To može da se dogodi za nekoliko dana, ali takođe može da se prolongira i do februara.

Kampaco će svakako moći da nastupa u ABA ligi, kao i na predstojećem Kupu Radivoj Korać koji se igra sredinom februara.

Debitovao je u duelu protiv Borca iz Čačka doprineo je sa 11 poena, pet asistencija i tri skoka.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave