"OVO NEĆU DOPUSTITI DA TEK TAKO PROĐE!" Nikola Jokić naterao američkog novinara da se javno oglasi o događaju iz hale (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2022. u 21:30

NIKOLA Jokić je nastavio da u NBA ligi "čini čuda", a zbog jednog od njih morao je da reguje i ugledni američki novinar.

ОВО НЕЋУ ДОПУСТИТИ ДА ТЕК ТАКО ПРОЂЕ! Никола Јокић натерао америчког новинара да се јавно огласи о догађају из хале (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Jokić je odigrao fenomenalno u pobedi njegovog Denvera nad San Antonio Sparsima, a kada se na "fenomenalno" misli - ne radi se tu samo o nestvarnoj statistici.

Ne, ovoga puta je srpski as na parketu radio i neke stvari koje statistika ne beleži, ali ostavlja oduševljene sve koje ih vide.

Tako je novinar američkog "Forbsa", Džoel Raš, rešio da javno reaguje, na Tviteru, kada je video jedno dodavanje Jokića koje uopšte ne spada u uobičajene centarske poteze.

- Ne mogu da dozvolim da ovo prođe neopaženo kako je Nikola Jokić bacio ovo "lagano" dodavanje od 3/4 terena ISPOD RUKE, i to tako obično, kao da u pitanju nije baš ništa posebno - poručio je on, uz snimak koji je pred vama, a na kome se vidi kako centar Denvera prebacuje dvojicu rivala i omogućava Aronu Gordonu da neometan dođe do lopte, posle čega je usledila njegova asistencija za trojku Kentaviusa Koldvela Poupa:

Raš je rešio i da jedan od najboljih poteza Nikole Jokića na utakmici protiv San Antonio Sparsa prikaže i iz novog ugla.

U pitanju je, kako ga je on nazvao, neočekivano "metak-dodavanje" za Majkla Portera juniora, i to slanjem loptu između glava suparnika, pravo pod koš rivala:

Nikola Jokić statistika - sezona 2022/2023

Nikola Jokić trenutno prosečno ostvaruje 20,3 poena po NBA meču, uz 10,8 skokova i 9,2 asistencije po odigranoj utakmici.

Raspored utakmica Denver nagetsa

Denver će posle meča na svom terenu sa Sparsima, gostovati u utorak u San Antoniju (3.30 po našem, srednjeevropskom vremenu), što je početak četvorodelne turneje. Potom sledi meč na terenu Indijana Pejsersa (četvrtak, 1), pa u Bostonu protiv Seltiksa (subota, 1), te u Čikagu, protiv bulsa, u ponedeljak od 2. Kući, u Denver, Nagetsi se vraćaju samo zbog utakmice sa Njujorkom (sledećeg četvrtka, od 4), pa onda slede dva meča u Dalasu protiv Luke Dončića i Maveriksa (subota 19. novembar od 02.30) i dva dana kasnije, u sat vremena ranijem terminu.

NBA liga - tabela

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)