HITNO SE OGLASILI NAVIJAČI ZVEZDE: Miroslav Raduljica je izuzetak, ali neće se ponoviti

Novosti online

29. 09. 2022. u 13:04

Redove srpskog košarkaškog šampiona u sredu pojačao je proslavljeni reprezentativac naše zemlje Miroslav Raduljica.

ХИТНО СЕ ОГЛАСИЛИ НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ: Мирослав Радуљица је изузетак, али неће се поновити

Foto: N. Paraušić

Dugo se nagađalo gde će iskusni centar nastaviti karijeru, a izbor je pao na ekipu sa Malog Kalemegdana. Poznato je da je Miroslav na startu profesionalne igračke karijere nastupao za Partizana, pa su navijači Crvene zvezde izdali saopštenje o njegovom dolasku u redove crveno-belih.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena.

- Ugovor sa našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je između ostalog i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretko smo imali više razumevanja, jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji. Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku.

- Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo, a za potencijalne strance ići ćemo od slučaja do slučaja).

- U narednom periodu pisaćemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavove ljudima koji nisu u dovoljnoj meri upoznati sa istim – navodi se u zvaničnom saopštenju Delija.

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

TUŽNA PRIČA ČUVENOG GLUMCA: Grob Milana Srdoča skroz zapušten