KO PRENOSI? "Orlovi" poleću za Hamburg, a Srbija dobija prelepe vesti! Cela nacija će moći da uživa u čarlojima Jokića i družine

Novosti online

19. 08. 2022. u 08:30

KOŠARKAŠI Srbije prethodne noći poraženi su u prijateljskom meču protiv Slovenije rezultatom 97:92 posle dramatične završnice, međutim, dobar deo naše zemlje nije mogao da gleda tu utakmicu u direktnom prenosu.

КО ПРЕНОСИ? Орлови полећу за Хамбург, а Србија добија прелепе вести! Цела нација ће моћи да ужива у чарлојима  Јокића и дружине

FOTO: KSS

Podsetimo, "orlovi" su pripremni period započeli trijumfom nad Crnom Gorom u Beogradu, a taj meč igrao se bez prisustva medija i kamera. 

Sinoćni regionalni spektakl između Srbije i Slovenije bio je pokriven TV prenosom, ali velike broj ljubitelja košarke u našoj zemlji nije mogao da uživa u čarlojima Dončića i Jokića, s obzirom da je prava na prenos imala samo televizija "Sport klub".

Ipak, sjajne vesti stižu pred "Superkup" u Hamburgu. "RTS" će direktno prenositi obe utakmice naše nacionalne selekcije.

Pešićevi izabranici u petak od 18.00 časova igraju protiv Italije, a od 20.30 se sastaju Nemačka i Češka. Meč za treće mesto je na programu u subotu u 16.00, a finale od 18.30 časova. 

BONUS VIDEO: Selektor Pešić o Teodosiću i reprezentaciji Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!