"ONI SU RASISTI": Lebron DŽejms otkrio šta je sve proživeo sa navijačima Bostona

Novosti online

16. 07. 2022. u 09:47

JEDAN od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms nazvao je navijače Bostona rasistima, odgovarajući na pitanje u kojoj je NBA dvorani najteže igrati zbog pritiska sa tribina.

ОНИ СУ РАСИСТИ: Леброн Џејмс открио шта је све проживео са навијачима Бостона

FOTO: Tanjug

Džejms je u novoj epizodi emisije "Šop" izdvojio Boston kao mesto u kojem navijači dolaze na utakmicu s namjerom da ne dopuste protivnicima da pobede. Kad su ga pitali zašto mrzi Seltikse, košarkaš nije oklijevao: "Jer su je***i rasisti, eto zašto."

Objasnio je da mu uvrede sa tribina ne smetaju, ali ih čuje, pa je dodao kako nije neobično da ga navijači Seltiksa čak i gađaju.


 

- Čujem te uvrede, a ako čujem nekog u blizini, brzo ga pogledam i nastavim s utakmicom. Ionako će reći šta god žele. Mogu čak i baciti nešto na tebe, jednom su me gađali pivom dok sam odlazio s terena - rekao je četverostruki NBA šampion.


Lebron je potom izrazio sumnju da se posebne uvredljive majice mogu kupiti u zvaničnoj klupskoj prodavnici Bostona.

- Imaju i majice na kojima piše "j***š Lebrona Džejmsa", verujem da su rasprodane u klupskoj prodavnici - rekao je Džejms.


BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)