BOGDANOVIĆ IDE IZ ATLANTE? NBA bruji o najvećem trejdu godine koji bi uključio Durenta i Bogdana

Novosti online

02. 07. 2022. u 14:11 >> 14:20

KOŠARKAŠKI klub Atlanta nedavno je doveo "ol-star" igrača iz San Antonija Dežonta Mareja (zbog koga su se Hoksi odrekli Danila Galinarija i tri pika prve runde na NBA draftovima). Nedavni potez čelnika kluba mogao bi da utiče i na našeg Bogdana Bogdanovića, s obzirom da će dolazak novog igrača u spoljoj liniji verovatno uticati i na minutažu reprezentativca Srbije.

БОГДАНОВИЋ ИДЕ ИЗ АТЛАНТЕ? НБА бруји о највећем трејду године који би укључио Дурента и Богдана

Foto: AP

Jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi, Kevin Durent zatražio je trejd od čelnika Bruklin netsa, nakon razočaravajuće sezone. Za Durenta vlada veliko interesovanje i nema tima koji ga ne bi želeo u svojim radovima, ali Netsi traže i dosta toga za uzvrat.

 

Jedan od klubova koji su navodno zainteresovani za bivšeg MVP-ja lige je i Atlanta. Nema sumnje da posle dovođenja Mareja ekipa iz Džordžije želi da napravi iskorak, a "puzla koja nedostaje" u stvaranju šampionskog tima mogao bi biti upravo Kevin Durent.

 


Najjačom košarkaškom ligom na svetu kruže razne priče, a jedna od njih je i da bi "Kej Di" mogao da pojača Hokse. Ali, sve ima svoju cenu, pa bi za to Atlanta morala da pošalje čak četiri igrača u Bruklin, a među njima je navodno i naš Bogdan Bogdanović. Pored njega na listi su još i Džon Kolins, Deandre Hanter i Klint Kapela.

Prema mišljenju kladionica, Atlanta je jedan od favorita za angažovanje jednog od najboljih poentera današnjice.


Takođe, nedavno je i prva zvezda Hoksa, Trej Jang, zagolicao maštu navijača kada je "lajkovao" objavu u kojoj se navodi da bi "Kej Di" mogao da se pridruži Atlanti.

BONUS VIDEO: Bogdanović pokazao majstorstvo
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)