MAGIJA LUKE DONČIĆA: Dok NBA zvezde odmaraju, ovaj dečko se igra košarke (VIDEO)

Novosti online

26. 06. 2022. u 08:35

NIJE još osvojio NBA prsten, nema MVP nagradu, poput Nikole Jokića, ali Luka Dončić je košarkaško čudo kakvo se rađa jednom u 50 godina. Nešto poput Dreažena Petrovića, njemu je igra pod obručima sve.

МАГИЈА ЛУКЕ ДОНЧИЋА: Док НБА звезде одмарају, овај дечко се игра кошарке (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Dok mnoge NBA zvezde uživaju na plažama širom sveta, ali i evropski košarkaši Luka je odlučio da igra za Sloveniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali ne samo to Dončić je igrao i prijateljski meč za svoj nacionalni tim protiv Italije. 

Slovenci bez previše problema slavili protiv Italije sa 90:71. Dončić je bio najefikasniji sa 12 poena za 24 minuta, a pratio ga je još jedan NBA star Goran Dragić sa 11 poena.

Zvezda Dalasa je uživala igrajući za reprezentaciju, a jedan ptez je oduševio sve. Naime, snimak dodavanja lopte prema Jakobu Čebašeku je munjevitom brzinom obišao svet.

Luka je prodorom napao koš, a onda je na opšte iznenađanje svih iza leđa vratio loptu saigraču. Čini se da je i sam Čebašeku bio potpuno zatečen. Na svu sreću, pogodio je šut za tri poena i time je ovo dodavanje učinio plodonosnim.

Slovenci se igraju i uživaju, a biće jedan od glavnih favorita i za zlato, naravno uz Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ OKUPIO "ORLOVE": Trening reprezentacije Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)