KOŠARKAŠKA SRBIJA NEĆE SPAVATI: Sjajna vest pred NBA draft

Č. V.

22. 06. 2022. u 15:51

NBA draft je nešto najzanimljivije što se dešava dok nema košarke. Srbija bi i ove sezone mogla da bude kraj malih ekrana i prati pomenuti događaj. Razlog je mladi igrač Nikola Jović.

КОШАРКАШКА СРБИЈА НЕЋЕ СПАВАТИ: Сјајна вест пред НБА драфт

FOTO: KK Mega/Ivicia Veselinov/ABA liga

Ono što je zanimljivo je to da "ESPN" prenosi draft i NBA liga pozove oko 20 najboljih mladih košarkaša u tzv. "zelenu sobu", gde u društvu porodice čekaju da saznaju ko će ih od ekipa birati.

Novinar Džonatan Đivoni, koji vodi ugledni "Draft ekspres", otkrio je da je doskorašnji član Mege pozvan u pomenutu "zelenu sobu" i da je on to prihvatio. To znači da se očekuje da će gotovo sigurno biti biran među dvadesetak prvih pikova.

NBA draft 2022. u Bruklinu će se održati u petak, 24. aprila, dva sata iza ponoći po našem, srednjoevropskom vremenu i tada ćemo definitivno znati sa koje pozicije će biti biran ovaj 19-godišnjak.

Nikola Jović bi, podsetimo, mogao da bude odabran od strane Denver nagetsa, kluba u kome je i odradio pokazni trening nedavno, a u kome je najveća zvezda još jedan nekadašnji član Mege Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP NBA lige.

BONUS VIDEO: U NBA STILU: Majstorija Nikole Kalinića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)