"BORBA" FLOJDA I LEBRONA: Bokser i košarkaš žele da postanu vlasnici NBA kluba

Novosti online

15. 06. 2022. u 19:19

FLOJD Mejveder, 45-godišnji bivši bokser, najavio je kako u skorijoj budućnosti planira da postane vlasnik NBA kluba.

БОРБА ФЛОЈДА И ЛЕБРОНА: Боксер и кошаркаш желе да постану власници НБА клуба

FOTO: EPA

Mejveder se zvanično povukao iz "plemenite veštine" 2017. godine, ali od tada je odradio još nekoliko egzibicionih mečeva za koje je uzeo neverovatnu sumu, ništa čudno za čoveka kome je nadimak "novac". Sada je najavio kako mu je sledeća investicija kupovina NBA kluba.


- Nikada o tome nisam govorio u javnosti i to nije nikakav hir. Već duže vreme planiram u delo sprovesti kupovinu NBA ekipe. U poslednjih pola godine obavio sam i neke važne razgovore sa ključnim pojedincima o tome - rekao je Mejveder koji je pre nekoliko dana primljen u Međunarodnu boksersku kuću slavnih.

Najjača košarkaška liga na svetu trenutačno broji 30 klubova. Međutim, postoje indicije da će se dogoditi širenje lige, prvo nakon 2004. godine te da bi liga u narednoj verziji mogla imati 32 kluba. Kao gradovi domaćini novih timova najčešće se spominju Las Vegas i Sijetl koji je kroz istoriju imao ekipu koja se 2008. godine preselila u Oklahomu.

Inače, ranije je Lebron Džejms, zvezda Los Anđeles Lejkersa, izjavio kako bi voleo postati vlasnik tima iz Vegasa ukoliko taj grad dobije pravo na NBA franšizu ili ako se u "grad greha" preseli jedan od postojećih klubova.


BONUS VIDEO: Partizanovih 68 poena u prvom poluvremenu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave