NAJAVA IZ EVROLIGE: Zvezda i Partizan zajedno u najkvalitetnijem takmičenju

Novosti online

09. 06. 2022. u 08:15

CRVENA zvezda i Partizan su tek završili finalnu seriju plej-ofa ABA lige koja je izazvala mnogo kontroverzi. Navijači su pravili probleme, igrači su se borili na život i smrt, a ulog pored trofeja je bio plasman u Evroligu.

НАЈАВА ИЗ ЕВРОЛИГЕ: Звезда и Партизан заједно у најквалитетнијем такмичењу

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su izvadili vizu za najkvalitetnije košarkaško takmičenje, a izgleda da je i Partizan na korak da bude učesnik Evrolige.

Kako saznaje  "Sportski žurnal", predstavnici elitnog takmičenja koji su nedavno boravili u Beogradu izrazili su spremnost da pored šampiona ABA lige još jedan tim sa ovih prostora dobije specijalnu pozivnicu za narednu sezonu.

Partizan bi se tako posle gotovo decenijskog odsustva na jesen vratio u elitno evropsko društvo. 

Podsećanja radi, navijači iz Humske bili su razočarani posle poraza njihovog tima u finalu plej-ofa ABA, ali će zbog suspenzije ruskih klubova Partizan popuniti jedno od još dva upražnjena mesta, što je vest koja je i te kako obradovala sve iskrene zaljubljenike u igru pod obručima u Srbiji.

Osim crno-belih, očekuje se da španska Valensija kompletira spisak od 18 učesnika Evrolige naredne sezone.

Taj spisak bi izgledao ovako: Efes, Fenerbahče, Armani, Virtus, Real, Barselona, Baskonija, Olimpijakos, Panatinaikos, Asvel, Monako, Bajern, Alba, Makabi, Žalgiris, Crvena zvezda, Partizan, Valensija.

BONUS VIDEO: Blokada ili silazna putanja Lesora?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Adam Hanga najverovatnije završio sezonu