JOKIĆ SE ISPOVEDAO ITALIJANU: Lorenco otkrio Nikolin plan, ne tiče se Srbije

Novosti online

03. 06. 2022. u 08:34

LUKA Dončić je najavio da će igrati za reprezentaciju Slovenije, ne samo na EP, već i u kvalifikacijama za SP, a pridružio mu se i Goran Dragić, još jedna NBA zvezda. I dok Slovenci sa osmehom na licu čekaju predstojeće košarkaške utakmice, sa Srbima to nije slučaj.

ЈОКИЋ СЕ ИСПОВЕДАО ИТАЛИЈАНУ: Лоренцо открио Николин план, не тиче се Србије

Foto: AP

Bogdan Bogdanović je pod ogromnim upitnikom za reprezentativno leto, čak se može nezvanično čuti da se sigurno neće odazvati Svetislavu Pešiću, kako bi sanirao povredu koja ga već duže muči. Miloš Teodosić će preskočiti kvalifikacije za SP, jer će italijansko prvenstvo još dugo da potraje...

A ime koje najviše zanima Srbiju je Nikola Jokić, dvostruki MVP NBA lige nije baš uvek voljan da zaduži opremu nacionalnog tima. Kada dođe leto, hipodromi i konji su nešto što više zanima zvezdu Denvera od igre pod obručima.

Prethodnih dana Jokić je bio u Švedskoj, učestvovao je na jednom kasačkom derbiju gde je bio vozač u sulkama na jednom od svojih konja, a sada se nalazi u Italiji u Bolonji.

Jokić je iskoristio priliku da poseti tamošnji hipodrom, čime je odmah privukao veliku pažnju publike, a jedan od navijača objavio je na društvenim mrežama sliku i zanimljiv razgovor sa dvostrukim uzastopnim MVP-jem.

- Zdravo, ljudi, moje ime je Lorenco i zajedno sa svoja dva prijatelja sam sreo Nikolu Jokića na hipodromu u Bolonji. Potpisao nam je dres i kada smo ga pitali da li želi da osvoji još jedno MVP priznanje, rekao nam je da je sledeće godine zainteresovan samo za osvajanje NBA titule.

Čitajući ovakve stvari, čini se da ćemo još jedno leto provesti bez najboljeg košarkaša sveta ili ako i dođe, neće biti toliko prisutan glavom, kao što se desilo na Svetskom prvenstvu u Kini 2019. godine. Definitivno su svi Jokićevi planovi vezani za SAD i Denver, odnosno osvajanje prstena. Može mu se, ipak je on dvostruki MVP NBA lige.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna