DOK AMERIKA BRUJI O MILIONIMA, ON JAŠE U ŠVEDSKOJ: Nikola Jokić na prestižnom takmičenju otkrio planove za budućnost (VIDEO)

Novosti online

28. 05. 2022. u 21:40

SRPSKI košarkaš, Nikola Jokić, ovo leto trebalo bi da potpiše novi ugovor sa ekipom Denver Nagetsa u vrednosti od 260 miliona dolara, što će ujedno predstavljati i najveći ugovor u istoriji NBA lige. Ipak, Jokića u letnjnoj pauzi izgleda više zanimaju konji.

ДОК АМЕРИКА БРУЈИ О МИЛИОНИМА, ОН ЈАШЕ У ШВЕДСКОЈ: Никола Јокић на престижном такмичењу открио планове за будућност (ВИДЕО)

FOTO: Tviter

Kako prenose švedski mediji, naš centar se sa svojom ergelom trenutno nalazi u Stokholmu, gde će prisustvovati jednoj od najvećih konjičkih trka na svetu - Elitlopetu, ali se neće takmičiti.

Međutim, Jokiću je pripala čast da zagreva jedno od najboljih grla konja Vitruvija, koji će se u nedelju boriti za pobednički tron. Vlasnik grla je Italijan Alesandro Gočijadoro koji se zahvalio našem košarkašu na podršci.


- To što je Nikola došao da me podrži je nešto najlepše što je moglo da mi se desi - rekao je Italijan.
 


Kako prenosi švedski novinar Peter Anderson, Jokić je izneo planove nakon završetka košarkaške karijere. Naime, popularni "Džoker" planira da postane trener trkačkih konja.

- Moj san je da se vratim u Srbiju i da postanem trener konja, po završetku košarkaške karijere. Nažalost, moja zemlja je najgora u Evropi po tom pitanju, ima možda svega 150 konja za trke i veoma je teško probiti se u inostranstvu, ali je i dalje veoma zabavno - izjavio je Jokić.

Pogledajte kako je Jokić zajedno sa Gočijadorom kasao na trkačkoj stazi Solvala.




Ipak, srpski košarkaš ni u Švedskoj nije želeo da daje izjave u vezi košarke njihovim medijima.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju