DRES DVOSTRUKOG MVP NA AUKCIJI ZA POMOĆ SOMBORSKOM MUZIČARU: Jokićeva "15" za Peđino lečenje

Z. R.

18. 05. 2022. u 15:29

DRES slavnog Somborca Nikole Jokića i oprema njegovih Denver Nagetsa ponuđeni su putem specijalizovanog portala "Limundo" na humanitarnoj aukciji za pomoć Peđi Maćušu, članu somborskog benda "Neozbiljni pesimisti".

ДРЕС ДВОСТРУКОГ МВП НА АУКЦИЈИ ЗА ПОМОЋ СОМБОРСКОМ МУЗИЧАРУ: Јокићева 15 за Пеђино лечење

FOTO: Limundo/maja79

Stvari za aukciju: potpisani dres sa brojem 15, dve majice, kačket i NBA čarape, poklonila je porodica Jokić, a oglasila ih je za prodaju maja79, korisnica "Limunda".

Klarinetista "Neozbiljnih pesimista" Peđa Maćuš (45) teško je oboleo, a pošto hemioterapije, koje su završene u januaru ove godine, nisu dale očekivane rezultate, lekari su saopštili da su sve mogućnosti za lečenje u Srbiji iscrpljene i da će pomoć morati da potraži van granica naše zemlje. Pronađena je klinika u Turskoj, na kojoj je za Peđino lečenje potrebno sedam miliona dinara, uz mogućnost da taj iznos bude još veći posle dodatnih pretraga, analiza i dijagnostike. Dosad je prikupljeno više od milion dinara.

Za dres, koji je Jokić potpisao, a označen je kao kolekcionarski primerak, početna cena je 65.010 dinara. Majica MILE HIGH CITY je ponuđena za 3.010 dinara, a majica All-Star iz zvanične NBA prodavnice za 4.000 dinara, kolika je i početna cena kačketa Denvera. Aukcija za čarape je krenula sa cenom od 1.000 dinara. Ponude uveliko pristižu i nema sumnje da će dres dvostrukog MVP NBA lige i oprema Denvera dostići mnogo više cene i olakšati lečenje popularnog somborskog muzičara. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)