VLASNIK VIRTUSA ODUŠEVLJEN SRBINOM: Kada Teodosić asistira poskočim sa stolice

Novosti online

14. 05. 2022. u 11:26

VLASNIK Virtusa Masimo Zaneti oduševljen je Milošem Teodosićem i nakon što je klub iz Bolonje osvojio Evrokup, biranim rečima je govorio o srpskom asu.

ВЛАСНИК ВИРТУСА ОДУШЕВЉЕН СРБИНОМ: Када Теодосић асистира поскочим са столице

KSS

Sjajni organizator igre bio je MVP finala, a meč protiv Burse je okončao sa 21 poenom. Na taj način je bio najzaslužniji što se tim iz Bolonje vratio u Evroligu.

Zantiju je povratak u elitno takmičenje. Bio je svestan da mu je za taj poduhvat potreban Teodosić.

- Ideja se rodila kada sam video da Virtus ispada iz Serije A posle poraza od Ređo Emilije. Ćerka, koja je takođe navijač Virtusa, je bila veoma tužna. Sada sam veoma srećan što sam se posvetio ovom najlepšem sportu. Košarka je lepša i od fudbala. Zbog Teodosićeve asistencije ja iskočim iz stolice. U drugim sportovima takve emocije ne mogu da se iskuse - rekao je gazda Virtusa u intervjuu za italijansku "Gazetu" i dodao:

- Mnogo novca je potrošeno, moram to da priznam, ali sve je u redu i u svakom slučaju potrošio sam manje od konkurencije. Ja nisam gazda već preduzetnik koji je rastao u sportu i uvek sam ulagao u ono što verujem. Sledeće godine ćemo dovesti najviše dva nova igrača ali zavisi to i od ugovora Meniona i Šengelije. Sa Tokom smo na dobrom putu da produžimo saradnju.

Ipak, otkrio je i koji igrač je simbol kluba.

- Definitivno je to Pajola. Oduvek je kod nas. Ima ugovor do 2025, ali hoćemo da bude još duži. Biće u klubu dokle god hoće, on je novi Brunamonti. Volim njegovu odlučnost i uz njega na terenu tim uvek igra dobro. Samo se nadam da ne želi u NBA - zaključio je Zaneti.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna, Jokićev poster na simbolu Beograda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)