"NEVEROVATNO!" Željko Obradović ostao u čudu zbog "grobara"

Novosti online

10. 05. 2022. u 21:02

POLUFINALE ABA lige je počelo u utorak trijumfom Partizana nad ekipom Budućnosti, pa i ne čudi što je strateg crno-belih, Željko Obradović bio zadovoljan ostvarenim, iako je imao šta da zameri svojim izabranicima. Ne i navijačima, koji su ga oduševili.

НЕВЕРОВАТНО! Жељко Обрадовић остао у чуду због гробара

Foto: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan je ubedljivo savladao Budućnost u prvoj utakmici serije koja se igra na dve pobede, posle čega je trener domaćih najpre istakao sledeće:

- Jedan-nula. Sve staje u to. Kad počneš plej-of, najvažnije je da se dođe do prednosti. Bilo je dobrih stvari, ali i nekih koje to nisu. Mislim da opet pokazujemo nezrelost kad nismo u bonusu, ne znamo da pravimo faulove. Sve ostalo, manje-više, bilo je dobro. Kada smo poveli, održavali smo prednost do kraja. Čestitke igračima, ali i navijačima, na fantastičnoj podršci. Ja to kažem uvek, ali moram i sada... To je neverovatno kako ovi ljudi nas bodre! Hvala im na tome - rekao je Obradović.

 

A kada je reč o "revanšu" u Podgorici...

- Znate, u plej-ofu, kada pobedite sa jedan razlike, ili 11, ili 21, to je svejedno.  Važno je da pobedite. Napravićemo analize (ovog meča), naravno, ali neće (za drugu utakmicu) tu biti nekih velikih promena. Sve ono što je Budućnost radila tokom sezone, i sada je, bilo je to na istom nivou... Naravno, uvek se pripremaju detalji, naročito u plej-ofu. Na nama je da probamo da odigramo još jednu dobru utakmicu i u Podgorici - istakao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO: ŽELjKO OBRADOVIĆ O ISTANBULU 1992: Nastavak priče Partizana iz Fuenlabrade

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!