ŽELJKO OBRADOVIĆ SKAKAO UZ TAKTOVE ROK GRUPE SMAK: "Nikada nisam mogao da zamislim moj život bez njih"

Novosti online

07. 05. 2022. u 22:13

Trener Partizana Željko Obradović posetio je Kragujevac kako bi sa prijateljima uživao u jubilarnom koncertu legendarne rok grupe "Smak". Muzički sastav obeležio je ispred kragujevačke skupštine grada pola veka stvaranja neponovljivog zvuka, kog je popularni "Žoc" veliki ljubitelj.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ СКАКАО УЗ ТАКТОВЕ РОК ГРУПЕ СМАК: Никада нисам могао да замислим мој живот без њих

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Na društvenim mrežama se pojavilo i mnogo snimaka iz publike.

Ovaj materijal potvrdio je da čuveni strateg nije samo temperamentan i energičan na parketu pored aut linije, već i da se njegov karakter reflektuje na društveni život i ljubav prema muzici. 

Instagram / draganbiska

Najtrofejniji trener Evrope podelio je i utiske sa koncerta i istakao da je privilegija biti savremenik članova pomenute grupe.

- Nikada nisam mogao da zamislim moj život bez njih, rekao je, između ostalog, Obradović.

Fotografije je, inače, objavio Predrag Albić Bisko, rođeni Čačanin i prijatelj Željka Obradovića. Bisko je dalji rođak Radomira Mihajlovića Točka, gitariste grupe "Smak", a  takođe je odigrao i ulogu u formiranju benda. Zanimljivo, grupa je snimila nekoliko pesama koje su bile inspirisane pomenutim prijateljem stratega crno-belih, pa su tako stvorili hitove "Biska 2", "Biska 13", "Biska 16", "Biska 20" i "Biska 18".

BONUS VIDEO: Izlazak Obradovića i skandiranje sa tribina: Uzmi Željko evro titulu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KOLINA SA KOSOM: Slika koju do sada sigurno niste videli! (FOTO)