OBRADOVIĆ PRED CIBONU: "Priprema za ono što sledi"

Novosti online

14. 04. 2022. u 13:29

DERBI starih rivala, odloženi duel 17. kola ABA lige između Partizana i Cibone biće odigran u petak od 19 časova u Beogradu, a trener crno-belih Željko Obradović očekuje dobru utakmicu, ali ističe da će ona biti samo priprema za važniji duel koji sledi, a to je plej-of Evrokupa.

ОБРАДОВИЋ ПРЕД ЦИБОНУ: Припрема за оно што следи

FOTO: ABA liga/Printskrin/Tviter

- Očekujem da bude dobra utakmica, s obzirom na to kako Cibona igra u poslednje vreme. Otkad je došao novi trener, igraju na drugačiji način - rekao je  Obradović uoči  utakmice.

Utakmica nema rezultatski značaj, ali je važna u smislu kontinuiteta dobrih igara Partizana.


- Pokušali smo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu, bez obzira na to što nema rezultatski značaj. Važno je da nastavimo da igramo dobro i da to bude priprema za ono što sledi, a to je prva utakmica plej-ofa Evrokupa - dodao je Obradović u izjavi za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Rade Zagorac pred novi "košarkaški klasik" istakao je da je potreban ozbiljan pristup meču.

- Volim da kažem svojim saigračima da se na ovakvim utakmicama gradi i učvršćuje karakter, naročito pred naredne utakmice u kojima nećemo imati pravo na kiks. Možda ovaj meč nema značaj za stanje na tabeli, ali svakako ima značaj u smislu generalnog napretka ekipe - naglasio je Zagorac.

BONUS VIDEO - Miliajrde u igri

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)