ZAKUVALO SE I U VRHU EVROLIGE! "Kralj" konačno pao pred Nedovićem i Panatinaikosom

Novosti online

31. 03. 2022. u 22:22 >> 22:40

EVROLIGA ulazi u završnicu ligaškog dela sezone, a ne samo da se vodi velika borba za poslednja mesta koja predstavljaju ulaznice u nokaut fazu, već i za vrh tabele.

ЗАКУВАЛО СЕ И У ВРХУ ЕВРОЛИГЕ! Краљ коначно пао пред Недовићем и Панатинаикосом

foto Evroliga

Barselona je obezbedila lidersku poziciju, a Panatinaikos se pobrinuo da njegov gradski rival, Olimpijakos ima nešto lakši put do mesta broj dva.

Naime, PAO je u vrlo zanimljivom duelu savladao dosad drugoplasirani Real Madrid sa 87:86, a značajan doprinos prvoj pobedi posle 13 uzastopnih poraza od Madriđana dao je i srpski reprezentativac, Nemanja Nedović.


On je ubacio 13 poena, bio najbolji asistent pobedničke ekipe sa šest uspešnih proigravanja saigrača koji su potom postigli koš, a ostvario je i dva skoka.


Papajanis sa 18 i Papapetru sa 15 poena bili su najefikasniji u Panatinaikosu, a isti učinak imao je u Realu tandem Ertel - Ljulj.


Makabi je, uz 24 poena hrvatskog centra Žižića, deklasirao ekipu Asvela sa 94:73, a u poslednjem meču dana, Monako je kao gost iznenadio Olimpiju u Milanu.


Meč je završen rezultatom 63:72, usled čega je italijanski klub ispustio priliku da se samostalno domogne druge pozicije, te je sada deli sa Olimpijakosom i Realom.


Monako, koji se učvrstio na poziciji broj šest, najbolje igrače imao je u Majku Džejmsu (19 poena, osam asistencija, četiri skoka) i Donti Holu (16 poena, osam skokova), a najefikasniji igrač utakmice bio je Šejvon Šilds iz Olimpije Milano, sa 22 poena, uz pet asistencija i tri skoka. 

BONUS VIDEO: Matija Bećković dobio Zvezdin dres sa brojem 10

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!