CEDEVITA OLIMPIJA: "Hvala navijačima, Partizanu... Pokazali smo da zajedno možemo sve!"

Novosti online

29. 03. 2022. u 18:24

UZBUDLjIVU utakmicu odigrali su u okviru 24. kola ABA lige Cedevita Olimpija i Partizan. Slavio je domaćin 81:79, a nakon meča direktor Slovenaca obratio se zanimljivim saopštenjem za javnost.

ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈА: Хвала навијачима, Партизану... Показали смо да заједно можемо све!

Foto: ABA liga - Cedevita Olimpija/Tine Ruzic

Direktor KK Cedevita Olimpije Davor Užbinec je utiske sa meča protiv Partizana stavio u saopštenje za javnost, koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba, a mi vam ga donosimo u celosti u nastavku teksta.

- Dragi prijatelji košarke,

Sa velikim zadovoljstvom Vam pišemo ovu poruku. Ne zbog pobede u jučerašnjem meču sa Partizanom. Ne zbog zagarantovanog mesta u plej-ofu regionalne lige.

Naše zadovoljstvo proizilazi iz jednostavne činjenice da smo zajedno dokazali da se u našem regionu igra vrhunska košarka i da klubovi, kada međusobno sarađuju u prijateljskim odnosima, umeju da prirede pravi košarkaški spektakl koji prevazilazi naše regione.

U nedelju smo bili svedoci pravog praznika košarke u legendarnoj Hali Tivoli, koji oba kluba, Cedevita Olimpija i Partizan, kao i uprava takmičenja mogu da računaju u svoju čast. Vest o zajedničkoj saradnji, koja je dala zapažene rezultate, proširila se širom Evrope, a ABA ligu predstavio je u najsvetlijem mogućem svetlu.

Foto: ABA liga - Cedevita Olimpija/Tine Ruzic

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo rukovodstvu KK Partizan, koje se bezrezervno uključilo u našu zajedničku akciju koja nas je podsetila na vremena kada je jugoslovenska košarka bila najjača na svetu.

Ujedno, zahvaljujemo se rukovodstvu ABA lige, koje je saslušalo želje oba kluba i ruku pod ruku učestvovalo u ovom košarkaškom spektaklu.

Posebna zahvalnost ide i navijačima, posebno domaćoj ekipi, ali i gostima, jer su obe strane pružile neverovatnu košarkašku atmosferu i dokazali da se mečevi regionalne lige mogu pratiti bez nepotrebnih incidenata.

Dokazali smo da zajedno možemo sve. Za dobru košarku u najvećim svetskim okvirima, stoji u saopštenju koje je potpisao Davor Užbinec.

BONUS VIDEO: Delije i niška deca zajedno pevaju Bože pravde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!