ZVEZDA U PROBLEMU PRED ALBU! Radonjić: Idemo u Berlin značajno oslabljeni, probaćemo da damo sve od sebe

Novosti online

23. 03. 2022. u 19:45

CRVENA zvezda je porazom od Barselone prekinula seriju od četiri vezane pobede u Evroligi, a već u petac crveno-bele očekuje novi izazov u elitnom takmičenju.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ ПРЕД АЛБУ! Радоњић: Идемо у Берлин значајно ослабљени, пробаћемо да дамо све од себе

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Šampion Srbije i ABA lige će put Berlina na megdan Albi krenuti veoma oslabljen, lišen pomoći Branka Lazića, Ostina Holinsa i Maika Cirbesa.

- Idemo u goste Albi, u dobroj su formi, pokazali su tokom sezone da mogu da igraju na vrhunskom nivou, smatram da su jedan od boljih mečeva odigrali protiv nas u Beogradu, kada su nas zasluženo pobedili. Idemo u Berlin značajno oslabljeni, sa timom koji nam je na raspolaganju, probaćemo da damo sve od sebe da vidimo šta možemo u tom duelu, svesni činjenice da igramo protiv odličnog protivnika. Moramo da izvučemo sve iz sebe i da pokušamo da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Radonjić.

"Treba da se pregrupišemo i izvučemo maksimum"

Crnogorski stručnjak ističe da će ekipa morati da se adaptira na date okolnosti.

- Potrebno je da se adaptiramo na situaciju u kojoj se nalazimo, jer smo u jako kratkom periodu ostali bez dva jako važna igrača. Imali smo dobru situaciju, gde smo bili u dobrom ritmu igrama koje smo pokazali, sada treba da se pregrupišemo opet i da u ovim okolnostim pokušamo da izvučemo maksimum iz ove situacije. To nas malo uslovljava, igrali smo meč protiv Cibone u tim okolnostima, koji nije bio dobar pokazatelj s obirom na okolnosti pre meča i stanje u kojem smo bili. Treba videti kako ćemo mi da izgledamo, znamo da je rival dobar, ima veliki potencijal i dobru igru. Ekipa su koja igra na visokom nivou, imaju puno dobrih elemenata i odbranu na koju moramo da se adaptiramo. Probaćemo u tim okolnostima da damo svoj maksimum.

Raspored nije baš dobar po crveno-bele (gostovanje Albi, Bajernu i Žalgirisu i meč sa Efesom kod kuće), ali trener kluba sa Malog Kalemegdana nije želeo to previše da komentariše.

- U ovoj situaciji je deplasirano da razmišljamo o tome, napravili smo do sada šta smo napravili, ja sam veoma zadovoljan. Imamo četiri kola, tri na strani, poslednju utakmicu protiv prvaka Evrope, raspored nije baš dobar, a ima i drugih ekipa koji imaju svoje želje, koji imaju svoje rasporede. Idemo od meča do meča. U ovoj situaciji je bitno da vidimo kako ćemo da se snađemo i da vidimo koliko možemo - zaključio je Radonjić.

Utakmica Alba - Crvena zvezda igra se u petak od 20 sati.

BONUS VIDEO: Matija Bećković dobio Zvezdin dres sa brojem 10

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri