NAJBOLJI IGRAČ EVROPE HVALI ZVEZDU: "Igrali smo protiv dobrog tima"

Novosti online

19. 03. 2022. u 11:55

SKUPO je Crvena zvezda prodala kožu u Španiji, ali nije uspela da savlada Barselonu. Crveno-beli su poraženi sa 82:70 u 30. kolu Evrolige.

НАЈБОЉИ ИГРАЧ ЕВРОПЕ ХВАЛИ ЗВЕЗДУ: Играли смо против доброг тима

Foto: Evroliga

Po završetku meča svoje mišljenje je izneo najbolji igrač Barselone Nikola Mirotić. On je pohvalio crveno-bele, utvrdivši da je reč o dobrom timu.

– Igrali smo protiv dobrog tima, protiv Crvene zvezde. Znali smo, iako smo imali dobro prvo poluvreme, da neće biti jednostavno. Odigrali su dobru utakmicu, mi smo imali neke dobre trenutke. Dobili smo meč, ovo je bitna pobeda. Pokušaćemo da damo sve od sebe da zadržimo prednost domaćeg terena, ako budemo prvito će biti naš primarni cilj – rekao je Nikola Mirotić.

Trener Šarunas Jasikevičijus je objasnio da je reč o veoma važnoj pobedi za Blaugranu.

– Ne smemo da se opuštamo, prestali smo da odgovaramo na kontakt. U prvom poluvrmeenu smo izgledali jako dobro i igrali na šampionskom nivou. Mi smo meč kontrolisali i u završnici napravili nekoliko ključnih zaustavljanja i uspeli smo da pobedimo – zaključio je Litvanac.

Crvena zvezda u sledećem kolu za šest dana gostuje Albi u Berlinu. Zanimljivo je to da tri dana ranije na sever Nemačke dolazi Barselona. Blaugarana potom dočekuje Fenerbahče.

BONUS VIDEO - Matija Bećković dobija Zvezdin dres sa brojem 10

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri