LUDNICA U DALASU: Dončić trojkom "pokvario" obruč, Marjanović ga "popravljao" dok nisu došli pravi majstori (VIDEO)

Novosti online

05. 02. 2022. u 12:53

KOŠARKAŠI Dalasa savladali su Filadelfiju sa 107:98 i tako prekinuli pobedničku seriju siksersa. Meč u Teksasu obeležio je Luka Dončić još jednim tripl-dablom, 44. u karijeri - 33 poena, 15 asistencija i 13 skokova.

ЛУДНИЦА У ДАЛАСУ:  Дончић тројком покварио обруч, Марјановић га поправљао док нису дошли прави мајстори (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Sredinom prve četvrtine slovenački reprezentativac ubacio je trojku ali je posle tog šuta primetio da je obruč pogreno kalibrisan što je i signalizirao. Odmah je u pomoć priskočio Boban Marjanović i onako visok pokušao s nogu da reši problem. Nije u tome uspeo, pa je pauza potrajala kako bi se namestio novi koš.

Ovaj gotovo jednočasovni prekid dodatno je dekoncentrisao gostujuću ekipu koja je imala problema i prilikom dolaska u Dalas jer je zbog snežne oluje kasnio njihov let čak pet časova.

Džoel embid je ostvario dabl-dabl sa 13 skokova i 27 poena. Iako je ubacio manje od svog ovosezonskog proseka, posle ove utakmice Kamerunac je izbio na prvo mesto liste strelaca. Razlog za ovo je što je dosadašnji lider Kevin Durent propustio još jednu utakmicu pa sada ima ispod minimuma potrebnog da bi se našao na listi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a