"MOMAK, TO SE NE RADI TAKO": Besni Hajns poslao poruku Guduriću (FOTO)

Novosti online

04. 02. 2022. u 08:30

FENERBAHČE je u četvrtak pobedio Armani u Milanu (71:60) zahvaljujući sjajnoj partiji Marka Gudurića, međutim, upravo je Srbin bio akter incidenta koji je pokvario sjajno košarkaško veče.

МОМАК, ТО СЕ НЕ РАДИ ТАКО: Бесни Хајнс послао поруку Гудурићу (ФОТО)

Foto: Printskrin

Naime, Srbin je dobacivao Etoreu Mesini i provocirao trenera italijanske ekipe i došlo je do "opšte frke" na terenu.

Svi su krenuli na Gudurića da ga linčuju, prednjačio je Kajl Hajns, nastao je opšti haos u koji su bili uključeni svi igrači, pa je i nekadašnji selektor Srbije Aleksandar Đorđević morao da smiruje situaciju.

- Gudurić je sjajan košarkaš i imao je odličnu utakmicu. Međutim, ono što je rekao na kraju utakmice našem treneru nije bilo potrebno. I pokazao sam mu da neću da dozvolim takve stvari. Možda moja reakcija nije bila primerena, ali ja sam čovek koji se zalaže za poštovanje i uvek ću braniti svoje ljude kada osetim da druga strana to ne radi - napisao je Hajns i dodao da niko od njih nije neprimereno reagovao kada su pobedili u Istanbulu u prvom delu sezone.

- Poraz je poraz, meč je meč, ali neću dopustiti nepoštovanje. Uživajte u ostatku sezone u Evroligi... - zaključio je on.

Oglasio se i Etore Mesina, koji nije želeo da pridaje značaj ovom događaju.

- Kraj? Samo znam da se Kajl Hajns ne ljuti ako se nešto stvarno nije desilo, ali svako je video šta se desilo tamo i nema potrebe da se kaže bilo šta... - poručio je kratko i time verovatno stavio tačku na priču o jednoj od većih "gužvi" na terenima Evrolige ove sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!