KAD SRBI OPLETU KOLO NA NBA PARKETU: Nikola Jokić gospodario parketom, ne i jedini! /VIDEO/

D. N.

31. 01. 2022. u 09:00

NIKOLA Jokić je u noći za nama održao veliku košarkašku lekciju NBA šampionu, a na parketu branioca trona veselilo se još Srba.

КАД СРБИ ОПЛЕТУ КОЛО НА НБА ПАРКЕТУ: Никола Јокић господарио паркетом, не и једини! /ВИДЕО/

Twitter / katywinge

Na utakmici Milvoki baks - Denver nagets, Jokić je maestralno predvodio oslabljene goste do važnog trijumfa, i to ni manje, ni više, protiv aktuelnog prvaka najjačeg košarkaškog prvenstva na svetu, ali vrlo zanimljivo je bilo i na poluvremenu.

Tada je jedna folklorna grupa naših iseljenika izašla na parket dvorane Baksa i zaigrala kolo, u sklopu "Večeri obeležavanja srpske tradicije" koju je NBA šampion organizovao.

Kako je bilo u hali, dok su između koševa Srbi igrali, pogledajte i sami:

Nikola Jokić - statistika

Podsetimo, Nikola Jokić i ove sezone ima fantastičnu statistiku u NBA ligi: prosečno postiže 26 poena po meču, ima čak 13,7 skokova po utakmici, uz 7,8 asistencija po takmičarskom nastupu.

Šta sledi za Jokića i Denver?

Nikola Jokić i Denver u nastavku naporne turneje igraju u sredu, sat iza ponoći po srednjoevropskom vremenu, protiv Minesote timbervulvs.

U ovom trenutku Nagetsi su, uz učinak 28-21, peti u Zapadnoj konferenciji NBA, a Minesota je, uz 25-25, osma na "Zapadu".

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici