"NETIPIČNE GREŠKE!" Dejan Radonjić: Ovo što sad sledi - neće biti lako da se iznese

Novosti online

24. 01. 2022. u 22:58

ZADOVOLjSTVO je vladalo u taboru KK Crvena zvezda posle dramatične pobede u Ljubljani.

НЕТИПИЧНЕ ГРЕШКЕ! Дејан Радоњић: Ово што сад следи - неће бити лако да се изнесе

Cedevita Olimpija / Ales Fevzer

Trener crveno-belih Dejan Radonjić je posle trijumfa protiv Cedevita Olimpije (82:83) istakao da je u pitanju "vrlo važan uspeh".


- Uspeli smo u finišu da preokrenemo, odbranimo se i pogodimo, ali pre toga bilo je mnogo netipičnih grešaka, rekao je on.


Tome je dodao i sledeće:


- Evidentno je da smo neke stvari radili bolje nego u Francuskoj protiv Asvela. Ne možemo trenutno da igramo sa našom energiijom zbog svih okolnosti koje su nas zadesile, izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

Zvezdi "sledi ritam koji je takav kakav jeste" i ekipa "moram da pronalazi alternativna rešenja", ističe strateg crveno-belih.

- Za dva dana idemo za Atinu, imamo meč sa Olimpijakosom, posle povratak i jedan dan do meča protiv Mornara, pa dupli program u Evroligi. Neće biti lako da se to sve iznese i zato ova pobeda dobija više na značaju, istakao je Radonjić.

Statistika meča Cedevita Olimpija - Crvena zvezda

Jaka Blažič je sa 21 poenom bio najefikasniji igrač meča (uz deset skokova), a kod Zvezde su bili najzapaženiji Holins sa 18 poena, četiri skoka, dve asistencije, "krađom" i blokadom, Volters sa 14 poena Lazić sa 11 i Kalinić sa 10.

Zvezda je na kraju bila bolja u šutu za tri poena (12/27 naspram 8/28), lošija kada se radi o pokušajima za dva (17/36 naspram 21/36), izgubila je i bitku u skokovima (27-34) i u asistencijama (17-21) i u osvojenim loptama (6-10), ali je uspela da pronađe način da pobedi u dramatičnom finišu.

Tabela ABA lige

Na tabeli ABA lige Crvena zvezda vodi sa učinkom 14-1, slede Partizan sa 13-3, Budućnost sa 11-3, FMP sa 10-4, Cedevita Olimpija sa 9-6, Igokea sa 8-7, dok ostatak konkurencije ima više poraza nego trijumfa.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!