VELIKA STVAR ZA PARTIZAN I GROBARE: Vladimir Lučić govorio o povratku Žoca

Novosti online

02. 01. 2022. u 18:53

SRPSKI košarkaš Vladimir Lučić bio je gost emisije „60 minuta sa Vladom i Acom“ na Maksbet radiju u kojoj je govorio o radu sa sadašnjim trenerom Andreom Trinkijerijem, ali se dotakao i povratka Željka Obradovića u Partizan.

ВЕЛИКА СТВАР ЗА ПАРТИЗАН И ГРОБАРЕ: Владимир Лучић говорио о повратку Жоца

FOTO: EPA

Krilo Bajerna iz Minhena, jedan je od veoma bitnih šrafova tima Andree Trinkijerija.

Komentarisao je njegov rad, i dotakao se ambicija tima:

–Ne verujem da tempira formu, više to ima veze s koronom. Tri igrača su bila pozitivna, pa sitne i ozbiljne povrede… Sve je to dosta uticalo na toplo-hladno izdanje ove godine. I u tim uslovima imali dosta dobrih utakmica, zabeležili neke bitne pobede, imamo dobar raspored u drugom delu i očekujem da ponovimo uspeh iz prošle sezone i plasiramo se u top 8.

Pričao je i o gostovanjima u Beogradu, protiv Crvene zvezde:

–Odrastao sam igrajući u Pioniru, u tako vreloj atmosferi. Pred navijačima Partizana, pre svega, ali dosta trofeja sam osvajao pred navijačima Zvezde. Igranje pred punim tribinama je nešto što mi nedostaje otkako sam napustio Srbiju Tog vatrenog navijanja nema više u takvom broju u ostatku Evrope.

Nije mogao, a da se ne osvrne na povratak Željka Obradovića u Partizan:

-Velika stvar za srpsku košarku, region, ali najviše za igrače koji imaju priliku da rade sa trenerom koji je jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener u Evropi. Velika stvar i za Partizan i navijače.

Na kraju je govorio o željama u predstojećoj godini:

–Prošla godina odlična za mene, bio u petorci Evrolige, bio MVP nemačkog kupa, trudiću se da tako bude i sada, ali da pre svega Bajern vrati titulu nemačkog prvenstva u Minhen. Što se porodice tiče, najvažnije je da budemo zdravi. Sve ostalo će da bude kako treba. – zaključuje Lučić.

Tim iz Minhena, danas od 20:30, igra prvenstvenu utakmicu protiv Brosea, bivšeg tima Andree Trinkijerija.

(Sportska centrala)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna