ČIJA JE OVO DIVERZIJA? Danilović se hvata za glavu, Žoc gađa muziku, a Đokovići veselo igraju uz poznati hit Zdravka Čolića (VIDEO)

Novosti online

30. 12. 2021. u 18:51

UZBUDLjIVO je bilo na novogodišnjoj proslavi na kojoj su se našle brojne javne ličnosti, a među njima i legende Partizana

ЧИЈА ЈЕ ОВО ДИВЕРЗИЈА? Даниловић се хвата за главу, Жоц гађа музику, а Ђоковићи весело играју уз познати хит Здравка Чолића (ВИДЕО)

FOTO: Tviter printskrin

Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović ustao je šokiran muzičkim izborom i jednm trenutku čak je i dohvatio paklu cigareta sa stola i zamahnuo njome prema mestu odakle se čula pesma "Čija je ono Zvijezda" .

Pored njega sedeo je Predrag Danilović koji se hvatao za glavu i prekrio lice rukama, a vidno je "negodovao" i treći junak grobara iz Istanbula 1992, Mlađan Šilobad. Pored njih je bio i Zoran Savić, ali je na snimku okrenut leđima pa se njegova reakcija ne vidi.

Dok su legende Partizana reagovale na ovu pesmu, bilo je i onih koji su zaigrali uz ovaj hit Zdravka Čolića, a među njima bili su i roditelji najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Srđan i Dijana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IDEMO KORAK PO KORAK, OČEKUJE NAS VEOMA KVALITETAN TURNIR U PARIZU: Selektorka  Maljković u susret Olimpijskim igrama