"OČEKUJEM NAJGLASNIJU PODRŠKU": Radonjić pred Zvezda - Zenit imao posebnu poruku za navijače

Novosti online

29. 12. 2021. u 22:58

CRVENA zvezda u poslednjoj utakmici ove godine dočekuje Zenit u dvorani "Aleksandar Nikolić" u 18. kolu Evrolige.

ОЧЕКУЈЕМ НАЈГЛАСНИЈУ ПОДРШКУ: Радоњић пред Звезда - Зенит имао посебну поруку за навијаче

Foto: ABA liga

Crveno-beli su nedavno ubedljivo slavili u Sankt Peterburgu, a očekivanja od meč u Beogradu izneo je trener šampiona Srbije i ABA lige Dejan Radonjić.

- Raspored je takav da jako brzo igramo novi meč protiv Zenita. U prethodnom smo igrali jako dobro i slavili, sada nas opet očekuje isti protivnik. Naravno, to će kod njih proizvesti dodatnu motivaciju da i zbog toga izađu na parket i odigraju meč na nivou onoga što mogu. Pokazali su jako puno, imaju samo šest poraza, imaju veliki kvalitet, igraju jako dobro od početka, trenutno su četvrti na tabeli i imaju puno razloga da se nadaju dobrom plasmanu - rekao je Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde/FOTO:KK Crvena zvezda

Potom je otkrio da će Zvezda biti lišena pomoći dva bitna igrača - Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića.

- Moramo da odigramo jako dobar meč. Svesni smo da moramo da budemo u oba pravca veoma kvalitetni, svesni činjenice da i ovog puta igramo oslabljeni, da nam nedostaju dva značajna igrača, Dobrić i Davidovac. Moramo svi dati veći doprinos i još nešto da bismo odigrali dobar meč i da bismo došli do pozicije da možemo da slavimo.

Za kraj je poslao poruku navijačima.

- Zbog svega toga, očekujem reakciju sa tribina, da nam podrška sutra bude takva da igrači osete mogu više od onoga što su naše mogućnosti. Nadam se i iskren da budem, sutra očekujem najglasniju podršku u ovoj godini - zaključio je Radonjić.

Utakmica Crvena zvezda - Zenit igra se u četvrtak od 19 sati. Crveno-beli trenutno imaju učinak 7-10, a ruski klub 11-6.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna