OBRADOVIĆ SLAVIO PO POVRATKU U MONAKO: Majk DŽejms vodio Kneževe do trijumfa u Litvaniji (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 12. 2021. u 21:57

SAŠA Obradović vratio se na klupu Monaka i po dobrom će pamtiti drugi debi u ovom klubu, pošto su Kneževi uspeli da slave posle produžetka u Kaunasu protiv Žalgirisa sa 107:98.

ОБРАДОВИЋ СЛАВИО ПО ПОВРАТКУ У МОНАКО: Мајк Џејмс водио Кнежеве до тријумфа у Литванији (ВИДЕО)

FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj

Srpski stručnjak je na klupu ekipe koja se takmiči u francuskoj ligi seo umesto Crnogorca Zvezdana Mitrovića i odmah je uspeo da upiše trijumf, uz sjajnu partiju Majka Džejmsa, sa kojim je upravo bivši trener imao problema.

Amerikanac je na parketu proveo nešto više od 36 minuta i uspeo je da upiše dabl-dabl 20 poena i 13 asistencija i na taj način podsetio na partije iz CSKA.

Gosti su vodili većim delom utakmice. Imali su prednost i posle 20 minuta košarke - 48:43.

Žalgiris je odigrao sjajan treći period, ali je bio loš u četvrtom i to ga je koštalo nove pobede u Evroligi. Monako je mogao da izbegne produžetak, ali je Edgaras Ulanovas pogotkom u poslednjim sekundama obezbedio dodatnih pet minuta. Ipak, tu se tim Saše Obradovića bolje snašao i prekinuo seriju od pet poraza u elitnom takmičenju.

Osim Džejmsa kod gostiju se poenterski istakao i Dvejin Bejkon sa 19 poena. Kod Žalgirisa je najefikansiji bio Janis Strelnijeks sa 22 poena, dok je Arturas Milaknis dodao 19.

Šampion Litvanije sada ima učinak 3-12, a Monako 6-9.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna