ZVEZDINA EPOPEJA! Volters: "Prerano je za priče o drugom krugu"

G. KELIĆ

10. 12. 2021. u 19:23

SVE ono što su košarkaši Crvene zvezde u pobedi nad atinskim Olimpijakosom (81:76) prikazali vaskolikom auditorijumu u dvorani "Aleksandar Nikolić" moglo bi da se opiše i zapiše u stihovima jednog epskog speva doslednog najvećih grčkih mislilaca.

ЗВЕЗДИНА ЕПОПЕЈА! Волтерс: Прерано је за приче о другом кругу

FOTO: Evroliga

Ratnička četa Dejana Radonjića je po trijumfalnom povratku sa gostovanja ruskom Zenitu, novu veliku "recku" upisala nad još jednim pretendentom za sam vrh, što je kod pobornika crveno-bele boje probudilo nadu o eventualnom plasmanu u top 8 Evrolige.

Koliko ima realnosti u tom verovanju potvrdiće vreme, s obzirom na to da se evroligaško takmičenje još nalazi u prvoj etapi. Pristalice tima sa Malog Kalemegdana vole da preteraju u zanesenosti, i to im niko ne može i ne treba da zabrani, međutim kod igrača fantaziranja ne sme da bude, već samo potpunog fokusa i srčanosti, što je kristalno jasno i Nejtu Voltersu.

- Prerano je za priče o top 8, moramo da idemo polako. Ima još mnogo utakmica. Grešili smo i ovog puta. Velika pobeda kod kuće, odbranili smo domaći teren, imamo sad nekoliko mečeva pred našim navijačima. Čeka nas još mnogo posla, nadam se da možemo da odigramo ponovo ovako - istakao je Volters posle utakmice.

Pre nastavka evropskih izazova, beogradski sastav očekuju obaveze u za njih mnogo važnijem takmičenju, regionalnom, gde već danas u 17.00 gostuju Krki u Novom Mestu, posle čega sledi dupla evroligaška nedelja (Barselona i Bajern).

- Raspored je takav, imamo dosta igrača, povrede su sastavni deo svega. Tako je kako je, moramo da budemo spremni i da idemo postepeno. Trudimo se da se odmorimo, nema previše vremena za treninge, bilo je lepo to što smo posle Uniksa imali nedelju dana za treninge i to nam je mnogo pomoglo. Lakše je spavati posle ovakvih pobeda. Imamo sjajne navijače, bilo je zabavno za gledanje, nadam se da ćemo nastaviti - zaključio je američki organizator igre.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)