DŽABA STE MU PRETILI: "Bezobrazni" Jokić ponovo "patosirao" Majami (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2021. u 06:39

PRETILI su iz Majamija, Amerikanci su pisali da se neće ni pojaviti na Floridi, a Nikola Jokić je svima začepio usta.

ЏАБА СТЕ МУ ПРЕТИЛИ: Безобразни Јокић поново патосирао Мајами (ВИДЕО)

Foto: AP

"Bezobrazno", sa poznatim srpskim inatom, na teren se vratio baš protiv Majamija i začepio svima usta. Tim iz Kolorada je slavio na Floridi 120:111.

Krenimo redom, vratimo se mesec dana unazad, na prvi ovosezonski meč ovih rivala. Naime, Jokić je patosirao Markifa Morisa posle jednog "podlog" poteza Amerikanca.

Posle toga se digla velika prašina, pozivali su Morisovi saigrači - najviše Džimi Batler - Nikolu na okršaj, najavljivali da se neće tek tako završiti cela priča, uključila su se i Jokićeva braća. Poručili su da će doći u Majami i došli su. Od Amerikanaca ni traga ni glasa, ni na terenu ni pored njega.

Postojao je samo Nikola Jokić. Momak iz Sombora je postigao 24 poena - šut iz igre 9/14 - i uhvatio 15 lopti ispod obruča, uz sedam asistencija za prekid rezultatske krize Denvera. Četa Majka Melouna se vraća na pobednički kolosek. Velika ispomoć Srbinu bio je Eron Gordon sa 20 i Bouns Hajland sa 19 poena, a Vil Barton je dodao 14.

Iako bez Džamala Marija i Majkla Poreta Juniora, motivisani Jokić je hteo da pokaže ko je MVP, pretila je Majamiju u jednom momentu rezultatska katastrofa, veći deo drugog poluvremena bio je u zaostatku 20 i više poena, ali je pad u igri i opuštanje košarkaša Denver nagetsa polovinom poslednje deonice iskoristio i sveo zaostatak na jednocifrenu, podnošljivu razliku.

Časnom porazu najviše je doprineo Bem Adebajo, koji je meč završio sa 24 poena i tako podelio zvanje najboljeg strelca sa Nikolom Jokićem.

Tim sa Floride je izvukao pouku, nikada ne preti Srbinu, tada je najopasniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!