SAOPŠTENJE I TO BEZ OPTUŽBI: Bokan - "Hvala Partizanu, Željku, navijačima i Ostoji"

Novosti online

21. 11. 2021. u 13:18

NAVIKLI smo na saopštenja u ABA ligi, a jedno je izašlo iz svih šablona.

САОПШТЕЊЕ И ТО БЕЗ ОПТУЖБИ: Бокан - Хвала Партизану, Жељку, навијачима и Остоји

Dragan Bokan foto: N.Paraušić

Za razliku od uvreda, kritika, i optužbi na račun onog drugog, danas je prava retkost da se klubovi obrate pozitivnim saopštenjem. Upravo takvo dolazi iz podgoričke Budućnosti. 

Presednik Budućnosti, Dragan Bokan, uputio je pismo javnosti i izrazio zahvalnost Partizanu na gostoprimstvu.

– U ime KK Budućnost ovim putem zahvaljujem na korektnom domaćinskom prijemu prilikom gostujuće utakmice sa KK Partizan. Hvala predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću na toplom dočeku naše delegacije i srdačnom gostoprimstvu.

Upućujem reči zahvanosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lepim rečima je doprineo da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi.

Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najlepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu.

Prijateljski odnos Partizana je primer pravog sportskog duha, primer funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji njeguje i naš klub. Sinoćnji susret Partizana i Budućnosti je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice.

Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sledećeg susreta u Podgorici, na najlepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo.

Čestitamo Partizanu na zasluženoj pobedi i odličnoj organizaciji utakmice, upućujemo čestitke i za korektno suđenje.

Unapred se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji.

Borba se nastavlja! Idemo dalje! – istakao je Bokan.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a