DEBAKL ĐORĐEVIĆEVOG FENERA: Olimpija Milano držala čas košarke u Istanbulu

Č. V.

12. 11. 2021. u 21:03

FENERBAHČE je doživeo pravi debakl na svom parketu u 9. kolu Evrolige. Olimpija Milano je ubedljivo slavila u Istanbulu sa 68:43.

ДЕБАКЛ ЂОРЂЕВИЋЕВОГ ФЕНЕРА: Олимпија Милано држала час кошарке у Истанбулу

Foto arhiva VN

Veoma loš meč odigrali su izabranici Aleksandra Đorđevića. Posebno je ostala upečatljiva loša prva četvrtina u kojoj je turski tim postigao sao tri poena.

Ni treći period nije bio ništa bolji, pošto je Fenerbahče u tom kvartalu postigao takođe jednocifren broj poena - devet. Navijači su bili nezadovoljni, a u pojedinim trenucima meča čuli su se i zvižduci sa tribina "Ulker Arene".

Posle uvodnih 10 minuta znalo se da će Olimpija Milano slaviti i tako stići do osmog trijumfa u elitnom košarkaškom takmičenju.

Najefikansiji kod pobednika Ševon Šilds sa 13 poena, pratio ga je Luiđi Datome sa 11. Na drugoj strani jedini dvocifren bio je Pjerija Henri koji je brojao do 12, dok su Jan Veseli i Šemus Hazer dodali devet. Marko Gudurić je meč okončao sa tri poena.

Fenerbahče posle novog poraza u Evroligi ima učinak 3-6, a "manekeni" 8-1.  Treba reći i da je italijanski klub jedini tim sa jednim porazom.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja