OBRT! Batler nije pretio Jokiću

Novosti online

11. 11. 2021. u 11:59

SVAKIM danom se pojavljuje novi detalj o sukobu Nikole Jokića i Markifa Morisa.

ОБРТ! Батлер није претио Јокићу

Tanjug/AP

Podsećanja radi, posle jednog jačeg prekršaja košarkaša Majamija zvezda Denvera je sa leđa gurnuo Amerikanca, koji se prostro koliko je dug po parketu, a onda je nastao haos u Koloradu.

U čitavoj gužvi našao se i Džimi Batler, koji je najpre smirivao situaciju i prišao Jokiću i udaljavao ga, dok je kasnije snimljen kako preti i vređa i poziva na obračun ispred hale.

Izgledalo je da Batler proziva Jokića, ali se kasnije ispostavilo da je reč o Stivenu Grejemu, pomoćniku Majkla Melouna, koji je jedan od asistenata na klupi Denvera, tako da je sada jasnije zbog čega zvezda Majamija nije odmah krenuo na Srbina, ako je to već hteo.

Naime, Grejem je angažovan kao trener za razvoj igrača u Denveru, a tokom NBA karijere je igrao za Hjuston, Čikago, Klivlend, Indijanu, Portland i Nju Džersi.

Mnogi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju naredni meč između Denvera i Majamija, koji se igra na Floridi 29. novembra, biće posebno napet zbog ovih dešavanja. Dolazak su najavila i braća Nikole Jokića, koja su ušla u Tviter rat sa Markusom Morisom, košarkašem i bratom blizancem Markifa Morisa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a