ŽOC: PARTIZAN JE NAJVEĆI! Trener crno-belih odgovorio Hrvatima na provokativno pitanje

Novosti online

30. 09. 2021. u 19:23

PARTIZAN se sa dalmatinske turneje u ABA ligi vraća sa dve pobede protiv Zadra i Splita, a trener crno-belih Željko Obradović, koji je u Splitu dočkan ovacijama, imao je nekoliko zanimljivih odgovora na konferenciji posle utakmice u Gripama.

ЖОЦ: ПАРТИЗАН ЈЕ НАЈВЕЋИ! Тренер црно-белих одговорио Хрватима на провокативно питање

FOTO: Arhiva novosti

Hrvatski mediji su ga upitali koji je razlog povratka u Partizan, navodeći da je to klub ispod njegovor renomea.

- Za mene je Partizan najveći mogući rang koji postoji. Za mene nema ništa bolji nego da budem trener Partizana. Vratio sam se zato što je to moj klub koji volim i obožavam. Uživam da radim sa ovim igračima. Lepota je tamo da radiš gde voliš, imao sam lepu karijeru u inostranstvu, 28 godina, a onda je došao trenutak šta bih voleo i šta me motiviše. Ovde sam to našao - odgovorio je Obradović i dodao da će probati da vrati Partizan tamo gde mu je i mesto, a to je Evroliga.

Hrvate je zanimalo i Žocovo mišljenje o indukciji Tonija Kukoča u Kuću slavnih.

- Kukoč je to zaslužio odavno i nije bila dilema da li će biti primljen u kuću slavnih, neko kada. Zaista je neverovatan igrač, rekao bih čudo od igrača, srećan sam zbog njega i zaista je neverovatno kako je sjajno uspevao da se snalazi na svim mogućim pozicijama na parketu. Mi smo na parketu bili rivali, ali nikada neprijatelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna