"ZLATNA" ANA DABOVIĆ U HERCEG NOVOM: Ovo je grad koji najviše volim

V.V.

06. 07. 2021. u 00:28

POČASNA građanka Herceg Novog Ana Dabović koja je sa košarkaškom reperezentacijom Srbije osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Španiji i Francuskoj, susrela se u svom rodnom gradu sa predsednikom opštine Stevanom Katićem, predsednikom SO Ivanom Otovićem i sekretarom za sport Darkom Klasićem.

ЗЛАТНА АНА ДАБОВИЋ У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Ово је град који највише волим

Foto: Opština HN

Ostvareni novi uspeh i planovi za Olimpijadu bili su tema razgovora, ali i mogućnost da Ana po završetku igračke karijere ponovo dođe u Herceg Novi kako bi zajedno sa svojim gradom radila na stvaranju vrhunskih košarkašica i postizanju novih uspeha. Ana je Kabinet predsednika posetila u pratnji  oca Milana, koji je svojim profesionalnim odnosom i ljubavlju prema košarci, ali i sportu, iznedrio više reprezentativki Srbije i Crne Gore.

Predsednik Katić je izrazio zadovoljstvo  zbog novog susreta sa Anom kojoj je čestitao postignuti vrhunski rezultat - zlatnu medalju za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu.

- Herceg Novi je ponosan na našu Anu. Ona je najbolji reprezent Herceg Novog, gde god da igra, bilo za klub bilo za reprezentaciju. Ana pominje Herceg Novi u najboljem svetlu, na čemu smo joj mi i više nego zahvalni, kazao je Katić.

Ana je potvrdila da je i njena želja da se po završetku  igračke karijere  vrati u rodni grad i stvara  porodicu.

- Sa ponosom uvek govorim odakle sam i gde sam stasala kao igračica, Novi je grad koji najviše volim, poručila je  Dabović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)