SRBIJA je doživela krah. "Orlovi" nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre, a posle poraza od Italije (102:95) oglasio se Bogdan Bogdanović.

Komentari (4)

xxdet

05.07.2021. 08:59

Cinjenica da nije tragedija. `Idemo dalje` rece Bogdanovic. Ja sam siguran da covek ide dalje ali reprezentacija ne ide nigde. Ma nije vazno, cim prodje olimpijada ide druga za 4 pa za 8 godina, ma ima vremena da se uigramo i nastupimo sigurno u narednim decenijama. Kao dlanom o dlan. Zvacemo i Bogdanovica.

Greg

05.07.2021. 15:00

Naša, muška, košarkaška priča je na ozbiljnoj nizbrdici. Stremimo samom dnu. To ne bi bilo tragično da Srbija nema veliki broj vrhunskih igrača koji ''haraju'' u inostranstvu. Međutim, počev od Svetskog prvenstva, kada smo izbubili od Argentine, sve je krenulo nizbrdo. Mnogi nisu svesni da smo baš tada, tim porazom od Argentine izgubili vizu za Olimpijske igre. Ovi predolimpijski turniri su izmišljotina. Pobednici turnira su reprezentacije koje su gubile od nas i na svestskom i na evropskom prvenstvu, ali...to je bilo...imali smo igru, imali smo šarm, pobednički nerv, a onda je došao taj poraz od Argentine i sve je krenulo da se ruši. Šta je uzrok tome? Zašto mnogo šta, danas, škripi i ne štima u našoj muškoj košarci? Uvek treba krenuti od vrha...Čelnici saveza neka polože račune za ove neuspehe. Ako se budu skrivali iza rezultata ženske košarke onda neće biti dobro. Svi vidimo da nešto ne valja...Neka odgovorni u savezu reše tu dilemu, neka pronađu uzroke...inače, ako se ovako nastavi, doživećemo sudbinu komšija iz regiona, pretpostavljate kojih. Sloveniji sve čestitke za plasman a posebno Luki Dončiću koji je našao način da igra za svoju domovinu iako je odigrao celu sezonu u NBA na vrhunskom nivuo.