TMURAN KRAJ PARTIZANOVE SEZONE: Crno-beli ne mogu protiv tri povrede i odlične Mege!

Novosti online

05. 06. 2021. u 21:50

Košarkaši Mege i Partizana odigrali su treću, odlučujuću utakmicu polufinalne serije Superlige. Slavio je domaćin 82:68

ТМУРАН КРАЈ ПАРТИЗАНОВЕ СЕЗОНЕ: Црно-бели не могу против три повреде и одличне Меге!

FOTO: KK Partizan

U prvoj utakmici ove serije Mega je u slavila sa 94:86, dok su crno-beli bili bolji pred svojim navijačima (81:77). 

Partizan je u samom uvodu parirao Megi, ali posle povrede Erika Mike, te nakon toga i Markusa Pejdža i Nemanje Dangubića nisu mogli da se suprotstave odličnom rivalu. 

Borbeno su oba tima ušla u meč. Raspoloženi su bili, sa jedne strane Ognjen Jaramaz sa osam, a sa druge Filip Petrušev koji je u uvodu ubacio šest poena. Domaćin je imao maksimalnih tri poena prednosti, a isto toliko uspeo je i Partizan potom da se odvoji, nakon 10 minuta crno-beli su imali prednost 18:17. 

Druga četvrtina počela je nešto otvorenije kada je šut za tri domaćih u pitanju. Ekipa Vladimira Jovanovića je počela sa dve trojke Luke Cerovine. Imali su domaći do poluvremena 43:35. 

Problem za goste bila je i povreda Erika Mike koji je pre kraja poluvremena napustio parket. Košarkaši Mege imali su sigurnost zahvaljujući poenima Kazalona i Cerovine Kontrolisali su domaći rezultat i nakon 30 minuta igre imali su 62:53. Nova glavobolja za Partizan bila je i povreda Pejdža koji je pao na zemlju nakon faula nad Matkovićem. 

Partizan je bio desetkovan, povredio se i Nemanja Dangubić koji je loše doskočio, a trojkom Simonovića Mega odlazi na 74:59. Domaći tim na tri minuta do kraja dolazi do maksimalnih 79:63, a Jaramaz odbija da se preda, te postiže novu trojku za crno-bele. Na kraju slavila je Mega 82:68  

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Malkom Kazalon sa 18, poen manje upisao je Marko Simonović, a sa 14 poena doprineli su pobedi Filip Petrušev i Luka Serovina. 

Ognjen Jaramaz je postigao 19 u Partizanu, a jedini dvocifreni bio je još Erik Mika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)