RONALDOVA SUPRUGA OPLELA PO SANTOŠU: Evo šta je Georgina poručila selektoru Portugala

Novosti online

11. 12. 2022. u 10:30

KRISTIJANO Ronaldo je utakmicu protiv Maroka počeo na klupi. Priliku da zaigrao dobio je u 51. minutu, ali jedan od najboljih fudbalera svih vremena nije uspeo da pomogne Portugalu da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru. Supruga doskorašnjeg igrača Mančester junajteda je imala zamerke na račun selektora Fernanda Santoša.

РОНАЛДОВА СУПРУГА ОПЛЕЛА ПО САНТОШУ: Ево шта је Георгина поручила селектору Португала

Foto: Printskrin/Instagram/georginagio

Naime, ona nije bila zadovoljna zbog toga što je Kristijano na meču protiv afričke selekcije, baš kao i protiv Švajcarske na startu duela ostao na klupi za rezerve.

- Danas je tvoj prijatelj i trener doneo lošu odluku. Taj prijatelj koga toliko hvališ i poštuješ. Isti taj koji te je uveo u igru, video kako si sve promenio, ali je bilo prekasno. Ne može da se potceni najbolji igrač na svetu, njegovo najjače oružje. Takođe, ne može da spasi obraz neko ko ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas smo izgubili, ali smo naučili, Kristijano. Divimo ti se - napisala je Georgina u Instagram priči.

Ronaldo je eliminacijom Portugala u četvrtfinalu Svetskog prvenstva ostao bez osvojenog Mundijala, a s obzirom na to da ima 37 godina malo je verovatno da ćemo ga za četiri godine gledati na planetarnoj smotri u SAD, Kanadi i Meksiku.

Podsetimo, u polufinalu će snage odmertiti Hrvatska - Argentina, odnostno Maroko - Francuska.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)