NA OVA TRI SRBINA JE "BACILA OKO": Najpoznatija navijačica Hrvatske okrila ko su joj omiljeni "orlovi"

Novosti online

10. 12. 2022. u 17:39

FUDBALSKA reprezentacija Hrvatske prethodne noći uspela je da eliminiše iz Katara Brazil i tako se plasira u polufinale Mundijala. Na meču je bila i sada već čuvena Ivana Knol, navijačica "vatrenih" koja je svojim fizičkim izgledom skrenula pažnju na sebe i došla u žižu interesovanja sportske javnosti. Ona je sada govorila i o tome ko su joj omiljeni srpski fudbaleri.

НА ОВА ТРИ СРБИНА ЈЕ БАЦИЛА ОКО: Најпознатија навијачица Хрватске окрила ко су јој омиљени орлови

FOTO: EPA

Ivana je navijala da se desi susret koji su mnogi priželjkivali, između Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu, ali su "orlovi" ispali od Švajcarske. Ona je išla čak i na neke utakmice naše reprezentacije i žali što više neće gledati srpske fudbalere u Kataru.

- Jako mi je žao što ste ispali, ne vidimo se u četvrtfinalu, nažalost, to sam toliko priželjkivala. Videla sam tu utakmicu sa Švajcarskom, bila je jako srčana sa vaše strane, bila je i incidentna, mislila sam da ćete na kraju povesti. Spremite se bolje za idući put - rekla je popularna "Knol dol" za "Telegraf".

Ivana je postala i hit na društvenim mrežama zbog jednog intervjua na kojem nije mogla da se seti tri omiljena igrača, pa je sada upitana može li iz prve da se seti trojice, ali i koja su joj tri omiljena srpska igrača iz reprezentacije.

- To je došlo do greške, jer su me pitali za najdraža tri igrača, a ja imam jednog najdražeg, blokirala sam jer nisam znala koja su mi tri najdraža. Ali evo sad ću reći, Luka Modrić, Joško Gvardiol i Dejan Lovren. A vaša tri: Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i može Kostić - završila je Ivana Knol uz osmeh.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)