OGLASIO SE NAJTRAŽENIJI HRVATSKI BEGUNAC: Vedrio i oblačio, a sada pao u delirijum...

Novosti online

10. 12. 2022. u 09:04

Fudbalska reprezentacija Hrvatske napravila je podvig pošto je u četvrtfinalu Mundijala pobedila Brazil posle boljeg izvođenja penala 4:2 (1:1).

ОГЛАСИО СЕ НАЈТРАЖЕНИЈИ ХРВАТСКИ БЕГУНАЦ: Ведрио и облачио, а сада пао у делиријум...

FOTO: Tanjug/AP

Važnu ulogu u toj utakmici imala su trojica fudbalera Dinama iz Zagreba. Dominik Livaković bio je fantastičan među stativama i tokom meča i u penal-seriji, dok su rezervisti Mislav Oršić i Bruno Petković kombinovali za gol u 117. minutu.

Na kraju je upravo Oršić postigao poslednji gol Hrvatske na ovom meču. On je bio precizan sa bele tačke, reprezentaciju Hrvatske približio je polufinalu pre promašaja Markinjoša, a to je bio povod i da se oglasi čovek koji je svojevremeno verovao u njega, nekada glavna perjanica Dinama i hrvatskog fudbala Zdravko Mamić.

Zdravko Mamić, koji je begunac od hrvatskog pravosuđa, ovim povodom se oglasio na Fejsbuku samo jednom rečenicom.

- Ono što je nekad bio Brazil, to je sada Hrvatska - napisao je Mamić, koji je nedavno rekao kako bi "vatreni", da imaju u timu Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića ponovo igrali finale na Svetskom prvenstvu.

Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Argentine koja je takođe posle penala bila bolja od Holandije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)