NAJLEPŠA SCENA MUNDIJALA: Pogledajte gest sina Ivana Perišića za Nejmara! Mališan oduševio po završetku meča Hrvatska - Brazil

Novosti online

09. 12. 2022. u 21:30

REPREZENTACIJA Hrvatske danas je eliminisala Brazil sa Mundijala u Kataru, a nakon meča viđene su dirljive scene.

НАЈЛЕПША СЦЕНА МУНДИЈАЛА: Погледајте гест сина Ивана Перишића за Нејмара! Малишан одушевио по завршетку меча Хрватска - Бразил

FOTO: AP/Tanjug

Naime, posle jednaesteraca Dalićevi izabranici napravili su senzaciju i eliminisali su velikog favorita, a fudbaleri Brazila bili su emotivno slomljeni nakon velike drame na "Edjukejš siti stadionu".

Okupljene "karioke" ronile su suze na centru igrališta, ali utučen je bio i najbolji Titeov igrač i čovek od koga se očekivalo da bude lider, Nejmar.

Sjajni napadač je neutešno plakao, a onda mu je prišao dečak u hrvatskom dresu kako bi ga utešio.

Pomenuti dečak je sin reprezentativca Hrvatske - Ivana Perišića. On je imao veliku želju da priđe do Nejmara, i da mu pruži reči utehe, a u toj nameri je i uspeo.

- Sin Ivana Perišića, Leo, dotrčao je do Nejmara kako bi ga utešio nakon utakmice - stoji u objavi ESPN-a na Tviteru.

Nejmar je sve prihvatio i zagrlio je dečaka, te se pozdravio sa njim i tako je sigurno dodatno ulepšao noć ovom mališanu koji sada verovatno slavi zajedno sa ponosnim ocem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)