PIKSI OSTAJE, AKO... Evo do kada će Dragan Stojković biti selektor Srbije

Novosti online

06. 12. 2022. u 09:18

SRBIJA je završila takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminacijom u grupnoj fazi takmičenja.

ПИКСИ ОСТАЈЕ, АКО... Ево до када ће Драган Стојковић бити селектор Србије

FOTO: Tanjug/AP

Selektor Dragan Stojković Piksi je odmah po završetku meča otkrio da ostaje na klupi Srbije, a po dolasku u Beograd je to potvrdio i na konferenciji za medije. 

A sada "Maksbetsport" otkriva detalje ugovora FSS i Stojkovića. Naime, selektor ima aktuelni ugovor na još godinu dana i on traje do 1. januara 2024. godine, pa će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sigurno sedeti na klupi "orlova".

Isti izvor navodi da su Piksi i FSS u martu 2021. godine sklopili saradnju na dve i po godine, a ako bude izboren plasman na EP u Nemačkoj, automatski se produžava do kraja kontinentalnog takmičenja.

Srbija se nalazi u grupi sa Mađarskom, Bugarskom, Crnom Gorom i Litvanijom koju dočekujemo 24. marta na stadionu "Rajko Mitić". A poslednji put na Evropskom prvenstvu smo igrali 2000. godine u Belgiji i Holandiji kao SR Jugoslavija. 

Tako da će Piksi imati novu šansu da dokaže Srbiji da je Mundijal u Kataru bio samo loša sreća, pogotovo zbog silnih povreda o kojima Stojković konstantno priča.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)