ALBANCI GLEDAJU U NEVERICI: Srpski navijači došli pred hotel da isprate reprezentaciju Srbije na meč sa Švajcarskom i uradili ovo (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 16:15

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Švajcarske odlučujući meč na Svetskom prvenstvu, a pred polazak na stadion desila se fantastična scena za koju su se pobrinuli srpski navijači.

АЛБАНЦИ ГЛЕДАЈУ У НЕВЕРИЦИ: Српски навијачи дошли пред хотел да испрате репрезентацију Србије на меч са Швајцарском и урадили ово (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, pred hotel u kome je se smeštena reprezentacija Srbijetačnije u baštu ispred tog velikog kompleksa, došlo je više stotina srpskih navijača.

U "fan zoni" oni su zapevali na sav glas: "Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo! Ko da mi otme iz moje duše Kosovo?!".

Kako je izgledala ova sjajna scena, pogledajte i sami u video-prilogu izveštača "Novosti" sa lica mesta:

 

Podsetimo, utakmicu Srbija - Švajcarska možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti", baš kao i meč Brazil - Kamerun u istoj, G grupi Svetskog prevenstva.

Sve o tim utakmicama, ali i svim drugim dešavanjima na šampionatu planete, možete da saznate u sekciji "Katar 2022" portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)