SRBIJA je verovala da će Brazil da dobije Švajcarsku, to se i desilo. Ali, želja cele nacije da "orlovi", u slučaju pobede protiv "sajdžija". preskoče selekciju Murata Jakina na drugoj poziciji na tabeli - ne samo da je zasad samo želja, već možda ne bude sama po sebi dovoljna.

Nemanja

29.11.2022. 05:41

Imperativ pobede je opterecenje za obje momcadi. Ali, kada bi se takmicilo iz matematike tacnije teorije verovatnosti, kombinatorike, Srbi bi sigurno bili daleko ispred svih. Interesantno je slusati analize aktera gubitnika kako su razlozi za lose rezultate objektivne prirode. Protiv Brazila nijedna sansa za pogodak, zakazao napad. Protiv Kameruna od 3 :3 jedva jedan bod. Zakazala odbrana. Vrh piramide odgovornosti je selektor sa saradnicima. Gospodo, imate jos male sanse za preokret ako imate m..a?

Marko

29.11.2022. 07:35

Piksi je svoje napravio povratak kuci i pre meca sa svajcarcima takav blam reprezentacije nevidjen od 3:1 do 3:3 i zelis dalje cudno po meni i fudbalu...

Lazar

29.11.2022. 07:36

Kako to da se ne uzima u obzir varijanta da šiptari pobede Srbiju? Šta é onda biti? To je najverovatnija varijanta i budite realisti, a ne lupetajte k'o Maksim po diviziji.....

Marko

29.11.2022. 13:56

Kako su Švajcarci bili odlični u odbrani i igrali sa Brazilom, teško da Srbija može da ih pobedi. Tu varijantu niko i ne razmatra ali je najrealnija. Ipak pored sreće vidi se da je važna kondicija fudbalera, ambicija ali i promišljena taktika. Kod naših fudbalera postoji samo ambicija i ništa više. To je svetsko prvenstvo a naši se ponašaju kao da igraju u Mrduši Donjoj. Vidi se da ne pratimo svetski fudbal, pojavile su se zrele ekipe iz Afrike i Azije. Najveće šanse ima ona ekipa koja neprekidno igra zajedno a to su Francuzi koji su gotovo svi iz PSŽ-a.

inženjar

29.11.2022. 15:51

Ма какви орлови, покисле кокошке. Колико ти квази орлови коштају овај народ, који са муком зарађују своје плате. Који је то проценат популације кога фудбал интересује а примања су им огромна. Фудбал укинути а новац дати деци која освајају медаље на такмичењима из области науке. Они су нам потребнији од ових што сат и по јуре лопту да би је утерали кроз два стуба и пречку.

Jano

29.11.2022. 15:53

Iz dosadašnjih rezultata: Brazil-Srbija 2:0 , Brazil-Švajcarska 1:0 , kao i Kamerun-Srbija 3:3 , Kamerun-Švajcarska 0:1 , realno proizilazi da Švajcarska pobeđuje Srbiju sa jednim golom razlike, verovatno 2:1 ili 1:0 .

mig

29.11.2022. 19:20

Ma orlovni odnosno pokisle kokoške neka već sada pakuju kofere kakvu su igru prikazali do sad. i onda tiho neka uđu u zemlju da ih niko ne vidi