SUPEROFANZIVA NA "ORLOVE": Brazilski novinari otkrivaju da selektor "karioka" sprema četiri napadača za Srbiju

Đ. S.

18. 11. 2022. u 20:00

TEŠKA artiljerija Brazila napašće Srbiju na otvaranju Mundijala. Nije to nešto što je do sada bilo nepoznanica, svesni su svi sa kakvim snagama raspolaže selektor "karioka" Tite.

СУПЕРОФАНЗИВА НА ОРЛОВЕ: Бразилски новинари откривају да селектор кариока спрема четири нападача за Србију

FOTO: AP

Potencijalna postava za meč na stadionu "Lusail" u četvrtak se polako kristališe i ostalo je još malo nedoumica, prenose izveštači brazilskog "O Globa" iz Kontinase, Juventusovog trening-centra, gde se Brazilci spremaju za Katar.

Na današnjem treningu Tite je isprobavao nekoliko kombinacija i napravio dva tima. U navali jednog, superofanzivnog, igrali su Žesus, Nejmar, Rafinja i Vinisijus. Po nekim projekcijama, ta četvorka bi mogla i da napadne Srbiju, sa potencijalnom promenom na poziciji špica, budući da i Rišarlison figurira kao opcija za najisturenijeg.

Jedino bi premeštanje Lukasa Pakete u napadački deo veznog reda moglo to da malo poremeti. U toj kombinaciji, Nejmar bi igrao kao lažna "devetka".

Odbrambeni blok, na treningu u ekipi koja figurira za prvu postavu, činili su Danilo, Tjago Silva, Militao i Aleš Telješ, a u konkurenciji za meč sa Srbijom biće i nedavno oporavljeni štoper Markinjos.

- Radimo na određenim stvarima u igri i osvrćemo se na specifičnosti koje Srbija može da priredi. Naš tim je dobro složen, sa jasnom svrhom na terenu - istakao je Markinjos.

Podsetimo, utakmica Srbija - Brazila igra se 24. novembra od 20 časova.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)