KAKVA REČI IZ HRVATSKE O SRBIJI: Piksi dobio poruku iz komšiluka pred Katar! Legendarni Ćiro vidi "orlove" na krovu sveta

Novosti online

17. 11. 2022. u 22:26

BIVŠI hrvatski fudbaler i trener, Miroslav Blažević jedan je od retkih iz regiona koji nikada nije krio svoje simpatije prema Srbiji.

КАКВА РЕЧИ ИЗ ХРВАТСКЕ О СРБИЈИ: Пикси добио поруку из комшилука пред Катар! Легендарни Ћиро види орлове на крову света

FOTO: M. Vukadinović

Blažević je bio toliko smeo i odvažan da prognozira i put Srbije u Kataru, a uveren je da naša zemlja može do finala Mundijala, jer kako kaže, "orlovi" poseduju ogroman koncentrat talenta.

- Piksi, ako ne budeš tako uspešan onda nisi takav trener kao što ja mislim da jesi. Jer, ti imaš takav koncentrat talenta da možeš sada da im kažeš – idemo do finala. Pa, onda kome obojci kome opanci - rekao je Blažević u razgovoru za "Sputnjik"

Foto arhiva VN

Legendarni Ćiro koji trenutno bije bitku sa opakom bolešću poslao je poruku svom velikom prijatelju Draganu Stojkoviću Piksiju uoči početka Svetskog prvenstva u Kataru.

- Piksiju sam stavio jednu hipoteku koja je logična, jer koncentrat talenta koji on ima daje mu za pravo da ima najveće moguće ambicije.

Kada je reprezentacija Hrvatske u pitanju, sa kojom je Ćiro svojevremeno uspeo da napravi senzaciju i domogne se trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Francuskoj, Blažević veruje da će izabranici Zlatka Dalića biti uspešni u Kataru.

- Hrvatska je jedna zamka za sve. I ja se nadam da će ponovo igrati jednu značajnu ulogu i samo priželjkujem da se nikada ne sretnu Srbija i Hrvatska - zaključio je mnogima u Srbiji dragi Ćiro.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)