STADION OD MILIJARDU DOLARA NA KOME IGRA I SRBIJA: Pazite kuda hodate, Lusail nije baš toliko ikoničan, pojavile se ogromne rupe (VIDEO)

Novosti online

17. 11. 2022. u 17:00

OD TRENUTKA kada je Katar dobio organizaciju Mundijala 2022. godine mnogo toga lošeg moglo se čuti i videti u vezi sa izgradnjom stadiona na kojima će se igrati mečevi najveće fudbalske smotre.

СТАДИОН ОД МИЛИЈАРДУ ДОЛАРА НА КОМЕ ИГРА И СРБИЈА: Пазите куда ходате, Лусаил није баш толико иконичан, појавиле се огромне рупе (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Optuživan je domaćin da se iza glamura i slike o velelepnim objektima kriju strašne sudbine radnika od kojih mnogi nisu živi dočekali kraj izgradnje. Jedan od tih objekata, najvredniji od svih, je stadion Lusail ajkonik (ikonični), na kome će se igrati finale Svetskog kupa, ali i meč Srbije i Brazila u prvom kolu grupne faze. 

Neverovatni snimci sa prilaza ovom stadionu objavljeni su na Instagramu, a na njima se vidi da se stadion - ruši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Preciznije, urušavaju se ploče na prilazu stadionu vrednom milijardu dolara. Još neverovatnije je da se u blizini ove, ne baš tako male, rupe, ne nalazi nikakvo upozorenje prolaznicima, niti je prilaz ograničen.

Prvi meč na ovom objektu zakazan je za 22. novembra kada će se sastati Argentina i Saudijska Arabija. Dva dana kasnije, Srbija će igrati protiv Brazila. Navijači orlova moraće izgleda da otvore četvore oči kada budu dolazili na stadion Lusail.

BONUS: Najnoviji video-snimci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)